Pc Taxi Exclusief

Zakelijk vervoer – Reisagentschap

Stoel Exclusief biedt chauffeursdiensten aan die aansluiten bij uw behoefte.Onze chauffeurs zijn gekwalificeerd en voldoen aan alle opleidingseisen. Zij zijn representatief en qua rijvaardigheid zeer kundig en beschikken over een grote kennis van het wegennet in heel Nederland, en ver daarbuiten. Wij zijn dan ook trots op ons team. Wij garanderen u betrouwbaarheid en discretie.

CCV-D1 certificaat

Stoel Exclusief is één van de weinige ondernemingen die chauffeursdiensten levert met het CCV-D1 certificaat.
Wij kunnen en mogen met dit certificaat, officieel erkend door het CCV (Contactcommissie Vakbekwaamheid), op hoog niveau directievervoer verzorgen.
Naast de al genoemde kwaliteiten zijn onze chauffeurs extra getraind in voertuigbeheersing, topografische kennis, verkeersregels en verkeerstekens. Ook zijn zij getraind om adequaat te reageren op specifieke situaties en gebeurtenissen onderweg.
Bij ons houdt dienstverlening meer in dan alleen rijden. De chauffeur van Stoel Exclusief zal zich tijdig voor aanvang van de rit bij u melden en zal zich, na het controleren van het voertuig, installeren als uw privéchauffeur in het door u ter beschikking gestelde voertuig.