Pc Taxi Exclusief

Zakelijk vervoer – Reisagentschap

Limousine Huren * Grootste aanbod van NL
limo-limousine-hummer

Limousines te huur voor vervoer van 2 tot 50 personen

Limousine huren voor uw feestgelegenheid voor een mooie prijs? Hier bent u aan het juiste adres. De grootste limo aanbieder met uiteenlopende modellen in bijzondere uitvoeringen. Check ons wagenpark en ontdek ons aanbod. Limousine verhuur met een gouden randje.

Limousine huren, het wagenpark
Hummer limousine
Chrysler 300C
Excalibur limousine
Rolls Royce Phantom
Lincoln Oldtimer Town Car
Roze limousine, diverse uitvoeringen
The Reference VIP Lounge
The Experience VIP Theatre
Exclusieve limobussen
Oranje feestbus
Diverse stijlvolle trouwwagens
VIP wagens tot 4 personen
en nog veel meer
lekkere limousine huren

U bent hier aan het juiste adres voor een onvergetelijke reis. Geheel in stijl wordt u vervoerd naar uw eindbestemming. Voor de scherpste prijs in de mooiste voertuigen. Aarzel niet en neem een kijkje op limousine.nl, wij garanderen u een indrukwekkende belevenis in de mooiste limo’s van Europa.

Omdat ritten ook geclusterd kunnen worden achter bestaande ritten zijn ook diverse agenda’s gekoppeld. Ritten aansluitend aan bestaande boekingen kunnen dan tegen een nog voordeliger tarief aangeboden worden. Een limo huren hoeft niet duur te zijn.Voor België klikt u op Limousines in België. Als u kijkt naar het wagenpark ziet u een tweetal limousinebussen. Of wilt u een partybus huren? Alles is mogelijk.

Een hummer limo huren is geschikt voor alle soorten feestvervoer en zelfs ook voor zakelijk vervoer. Niks is onmogelijk. Onze parelwitte limousine‘s zijn bijvoorbeeld ideaal geschikt voor bruiloften en de ultieme galafeesten. Om een idee te krijgen van de diverse mogelijkheden neemt u gerust een kijkje in het foto album of in de videotheek.

U kan al onze limo’s gemakkelijk huren doorheen heel Nederland zonder teveel te betalen voor lege kilometers. Wij zijn na onze vele jaren ervaring perfect bekend in alle grote steden in ons mooie Nederland. De diverse modellen welke u bij ons kunt huren, staan voor u klaar in:

Amsterdam & Utrecht
Rotterdam & Den Haag
Breda, Tilburg & Den Bosch
Friesland, Leeuwarden & Groningen
Nijmegen, Arnhem & Zwolle
en nog veel meer
home page limousine huren

De behoeften van onze passagiers zijn vanzelfsprekend onze grootste focus. Jaren geleden huurde je een limo als je echt iets bijzonders te vieren had. Door limousine,nl is een limo huren nu veel toegankelijker om van elke gelegenheid een levenservaring te maken, u zal overal de beste entree maken in een van onze prachtige wagens die natuurlijk in topconditie gepresenteerd worden. Veelal krijg je ook een fles bubbels om het plaatje compleet te maken.

Kortom, een limousine huren is geen enkel probleem! Of het nu een Hummer, Lincoln of een Chrysler limousine is. De limo staat voor u klaar.

 

“Be a VIP, Be our Guest!”
Het is tegenwoordig erg gemakkelijk om online uw autoverzekering te berekenen of te vergelijken. De twee zijn verschillend, bij het vergelijken wordt er vooral gekeken naar de voorwaarden. Bij een berekening wordt er een persoonlijke berekening gemaakt van uw situatie. Uw autoverzekering berekenen heeft voordelen, net als uw autoverzekering vergelijken. Bekijk ook eens of u kunt besparen, tegen wellicht betere voorwaarden?