Pc Taxi Exclusief

Zakelijk vervoer – Reisagentschap

Wil je de aller vetste Partybus huren van Europa vraag dan direct een offerte aan.
Deel het totaalbedrag door het aantal passagiers en zie hoe betaalbaar deze ultieme beleving is!

Wij zijn verhuurder van de vetste partybussen!!

Binnenkort een groot feest en u wilt graag op de meest indrukwekkendekiyoh beoordeling manier vervoerd worden. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De partybus is voorzien van een scala aan multimedia en entertainment die u een onvergetelijke reis bezorgen. Wij zijn altijd in voor een feestje!!! De muziek, Alle entertainment mogelijkheden kunnen met een druk op de knop geactiveerd worden.

De discobus garandeert u een fantastische reis en een spetterende entrance. Door de veelzijdigheid van onze voertuigen zijn ze perfect in te zetten voor alle gelegenheden, zoals:

Productpresentatiefeestbus
Feestvervoer
Bachelor Partys
Pendeldienst tijdens grote events
TV opnames
Foto shoots
Promotie tours
Slechts een klein overzicht van de diverse events waar onze partybussen te gast zijn geweest. Dit zijn gelegenheden waarbij speciaal vervoer vereist is. De diverse medewerkers van partybus.nl doen er alles aan om van uw uitje de ultieme beleving te maken. De feestbus is uitgerust met de volgende voorzieningen:

Partybus huren, wij bieden u:

7500 Watt PA muziekinstallatie, zowel binnen als buitenPartybus huur
Pangolin Intense Lasershow
Rook machines
CO2 Rookjets (rookstoten naar buiten)
Karaoke installatie
Meerdere LCD videomonitoren
Vuurspuwers op het dak (=the Experience VIP Theatre)
Multicolor LED verlichting
Video projectie Tunnel (=the Experience)
Draadloze spraakinstallatie
Totale Rondzit zoals in limousine
Catering mogelijkheden
Belettering & Bestickering
en nog veel meer

De meest extreme en bizarre party coaches zijn uniek in Europa en kunt u alleen bij ons vinden. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek de mogelijkheden.partybus homepage

Sinds kort werken wij samen met een collega bedrijf welke een aantal partybussen in beheer heeft. Dan hebben wij het over omgebouwde jonge stadsbussen in een feestelijk jasje. Deze oranje feestbus wordt regelmatig ingezet voor uitstapjes voor diverse doeleinden. Voorzien van een stevige geluidsinstallatie, lasershow gehuld in een oranje kleur versierd met een aantal ballonnen. Contacteer ons en u ontdekt wat wij nog meer kunnen bieden.

Kortom, wilt u de ultieme beleving ervaren? Dan is een partybus huren bij partybus.nl de oplossing voor een onvergetelijk feest.